Leder du efter et vandrehjem i Nordjylland, så er du kommet til det rette sted. Hostel Brønderslev er en del af Brønderslev Hallerne, så du er sikret et godt sted at overnatte og gode oplevelser.

Hostel Brønderslev har 62 sengepladser uddelt på 10 skønne værelser. Alle værelserne har eget bad og toilet. Indgangen til alle værelser er igennem et stort centerrum, som har plads til afslapning og hygge. Rummet byder både på lydanlæg og projekter, så I kan bruge det som biograf. Der er altså lagt op til skønne oplevelser på vandrehjemmet. I kan også medbringe jeres hund, hvis I har den med på tur. Dyr må gerne tages med på Hostel Brønderslev, så længe de ikke er i møbler eller i sengene på værelserne.

Hostel Brønderslev er en del af Brønderslev Hallerne, så du kan også få nogle fede oplevelser med, når du overnatter her. Brønderslev Hallerne har blandt andet en svømmehal med 7 baner på 50 meter. Den byder også på dampbad, sauna og meget mere, så I kan få en masse skønne timer til at gå. Der findes også et bowlingcenter, så I kan hygge jer med et spil bowling, når I sover hos os.

Vandrehjem Nordjylland – tæt på mange seværdigheder

Hostel Brønderslev er et vandrehjem, der ligger i Vendsyssels hjerte. Vandrehjemmets skønne faciliteter gør det til et ideelt sted at overnatte, når man skal opleve Nordjylland. Vandrehjemmet ligger en kort gåtur til Brønderslev Station, hvor man nemt kan komme rundt i Nordjylland med bus og tog. I kan blandt andet tage en bus til Fårup Sommerland, hvis I vil have en super skøn dag i skoven.

Du kan også nemt komme med toget til Aalborg eller Hjørring, hvor du kan få flere skønne oplevelser. Fra Aalborg kan du nemt komme rundt til andre seværdigheder i Nordjylland. Aalborg station og busterminal har nemlig flere muligheder for at komme ud til de fleste byer i Nordjylland.

Leder I derfor efter et vandrehjem i Nordjylland, så er Hostel Brønderslev et rigtig godt valg. Vil I gerne høre mere om jeres muligheder, kan I kontakte os på info@broenderslevhallen.dk eller på tlf. nr.: 98 82 15 00.