Stor fest

Vi er efterhånden blevet ret gode til at afholde store fester, hvis vi selv skal sige det. 

Vi har fx hvert år vores store julefrokost hvor hallen bliver pyntet pænt med julepynt og bordene dækket til den store julebuffet. Scene og udstyr stillet op til bands og DJ. Og ikke at glemme barrene med det store udvalg og altid smilende personale, der hjælper med at komme i det rette festhumør.

Vi har også haft æren af NIH’s store elevfester med 600 deltagere, hvor vi også har sørget for lækker mad, bar, scene og en flot opdækket hal. 

Ja vi har været med til at skabe de bedste rammer og servere den lækreste mad, til en masse store fester. Skal vi hjælpe med Jeres fest også?

Virksomhedsevent

Vi har haft flere forskellige events hvor virksomheder har inviteret bl.a. deres kunder, aktionærer m.m. til diverse arrangementer

Vi har bl.a. haft et stort event med en virksomhed, som ville forkæle 400 af deres aktionærer med et foredrag, hvor vi undervejs har serveret en lækker tapas og efterfølgende en vinsmagning hvor vi har serveret 6 vine. 

Så vi kan hjælpe jer med afholdelse af alverdens events, og intet er umuligt.

Promovering

Der er mange måder at promovere sig på. Om det er med direkte salg for øje eller hygge for kunderne, så kan det også lade sig gøre hos os. 

Fx som Mayflower har gjort. De holdte et stort event med banko for 600 deltagere og serverede lækker kagemand til dem. 

Knap

Kontakt Brønderslev Hallen

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

     info@broenderslevhallen.dk
      +45 98 82 15 00
          CVR: 17521977

          Fonden Brønderslev Hallerne
      Knudsgade 15
          9700 Brønderslev

                

  Kontrolrapport
  God fondsledelse
  Handelsbetingelser