Hvad kan du forvente hos os?

Hos os kan du forvente vi servere den lækreste menu, sat sammen helt efter dine ønsker. Vi har ingen begrænsninger. Vi har en masse menuer og en konfirmationsmenu du kan se nedenfor, som inspiration og som en mulighed, mender er ikke et krav det er den du vælger. 

Vi har fine faciliteter og lokaler i flere størrelser, så det passer lige til din fest. Du kan vælge runde eller firkantede borde. 

Vores menu-pris er inkl. lokale, service, hvid dug, lys og servietter i en af vores standard farver, rød, hvid, blå eller grøn. I dækker som udgangspunkt selv bordene, da der er rigtig mange der gerne vil have en masse fint og personligt pynt med hjemmefra. Men vi kan selvfølgelig også hjælpe med det, der er dog et lille gebyr på kr. 15,- pr. person for dette. 

Når man holder konfirmation hos os, må man frit benytte hallerne, selvfølgelig i det omfang de er ledige. Det kan være der måske er en kamp eller en træningslejr på besøg. 

Der er også mulighed for at booke et par bowlingbaner, det er altid et hit med et lille break i selskabet, især hvor der er mange børn med. 

Mad ud af huset Brønderslev

Konfirmationsmenuen 2024

Vi har lavet 5 menuer, som I har mulighed for at vælge mellem, men husk at menuerne er forslag og inspiration.

Så er der andre ønsker, så gør vi alt for at kunne opfylde dem – næsten alt kan lade sig gøre.

Konfirmationsmenuen 2024

Konfirmation i Brønderslev Hallen

Når man reserverer en dato og lokale til konfirmation hos os, skal man betale et depositum. Det er på kr. 2.000,- og betales ved reservationen. 

Vi har flere flotte lokaler der egner sig specielt godt til konfirmationsfester. Dem kan I se og læse mere om under Faciliteter eller følge knappen nedenfor. 

Se lokalerne

Kontakt Brønderslev Hallen

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

     info@broenderslevhallen.dk
      +45 98 82 15 00
          CVR: 17521977

          Fonden Brønderslev Hallerne
      Knudsgade 15
          9700 Brønderslev

                

  Kontrolrapport
  God fondsledelse
  Handelsbetingelser