Du kan hos Brønderslev Hallerne holde træningslejr til flere former for sport. Derfor er der rig mulighed for et lejrophold, om I svømmer, spiller håndbold, floorball eller andet.

Ved Brønderslev Hallerne har vi to idrætshaller, samt en 50 meters svømmehal med 7 baner. Dig og dine holdkammerater kan derfor være hos os, lige meget hvilken form for indendørs sport I udøver.

Vores idrætshaller sætter de skønne rammer for indendørs sportsgrene. Begge vores haller har taraflax sportsgulv, samt gode omklædningsfaciliteter, så I kan nyde jeres sport fuldt ud. Vi kan også hjælpe jer med at finde modstandere til en eller flere træningskampe, mens I er hos os.

Vores svømmehal har et 50 meters bassin med 7 svømmebaner, samt en 1 meters og 3 meters vippe. SMens den også byder på boblebad, dampbad, saunagus og infrarød sauna. Der er også en klatrevæg, samt fine omklædningsfaciliteter.

Træningslejr med lækre ekstra faciliteter

Når man er på træningslejr, skal det hele ikke kun handle om idræt. Vælger I at være jeres hos os, kommer I til at bo på Hostel Brønderslev, som har 62 sengepladser uddelt på 10 store og lyse værelser. Værelserne har eget bad og toilet, så hvert værelse har deres eget badeværelse.

Hostel Brønderslev har også et skønt fælles køkken og et stort opholdsrum, som I kan bruge til mange aktiviteter. Opholdsrummet kan blandt andet bruges som biograf, til afslapning, eller som undervisningslokale, hvis I har brug for dette. Der er derfor rig mulighed for mange gode stunder med dine holdkammerater.

Brønderslev Hallerne ligger tæt på bowlingcenter og togstation, så I nemt kan få fede oplevelser uden for jeres sport.

Vælger I at holde jeres træningslejr hos os ved Brønderslev Hallerne, er I derfor sikret gode faciliteter – både til idræt og hygge. På denne måde er I sikret at have rammerne for en super skøn træningslejr.

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder for at være ved Brønderslev Hallerne, kan I kontakte os på info@broenderslevhallen.dk eller på tlf. nr.: 98 82 15 00. Vi glæder os til at sammensætte jeres ophold.