Skal du opleve smukke Nordjylland og få nogle gode oplevelser, så findes der overnatning i Brønderslev – byen, der kaldes Vendsyssels Hjerte.

Brønderslev er i sig selv en rigtig flot by med skønne områder af natur, som den berømte Rhododendronpark. Der findes også både bowlinghal og svømmehal ved Brønderslev Hallerne, så I kan få nogle skønne timer sammen hele familien. Der findes flere muligheder for indkøb i byen, og det ligger ikke langt fra en gård, hvor I kan få lov til at gå en tur med en alpaka – du kan derfor opleve en masse i selve byen.

Der er heller ikke langt til de større byer fra stationen, hvor du nemt og hurtigt kan komme med tog til blandt andet Aalborg eller Hjørring. Du kan derfor nemt komme rundt i Nordjylland med toget fra byen.

Brønderslev ligger heller ikke langt fra fede seværdigheder, som for eksempel Fårup Sommerland, som man kan tage en bus til fra stationen. Du kan derfor nemt komme ud at få nogle gode og hyggelige oplevelser for hele familien.

Overnatning Brønderslev – billigt vandrehjem med hyggelig atmosfære

Vil du have en billig overnatning i Brønderslev, så er Hostel Brønderslev et godt og billigt valg. Mange bruger nemlig kun et vandrehjem til at sove i, så det må gerne være flot og billigt.

Hostel Brønderslev byder på 62 sovepladser uddelt på 10 værelser med eget toilet og bad. De er alle flotte og lyse, så de er skønne at være sig i. Der er også køkken-alrum og et stort centerrum, som blandt andet kan bruges som biograf. Rummet har både projekter og lydanlæg, så I kan få fed stemning til at se en god film.

Du kan endda vælge at tage din hund med, når du skal være hos os. Vi tilbyder nemlig overnatning med hund, så du ikke behøver at efterlade hunden derhjemme. Hunden må ikke være sig i møblerne i fællesrummet eller i sengene på værelserne. Vi ser gerne, at dyr føres i snor udenfor værelset, så de ikke er til gene for andre gæster.

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder for overnatning i Brønderslev, kan I kontakte os på info@broenderslevhallen.dk eller på tlf. nr.: 98 82 15 00.