Brønderslev byder på meget lækkert mad ud af huset og Brønderslev Hallerne er ingen undtagelse. Leder du efter mad ud af huset i Brønderslev så tag os helt sikkert med i dine overvejelser, hvis du vil have noget lækkert at spise, som ikke koster en bondegård.

Hos Brønderslev Hallerne laver vi meget forskelligt mad. Blandt andet er vores tapas rigtig populære. Vi laver ofte tapas til forskellige højtider, hvor anretningerne bliver lavet med den pågældende højtid in mente. Det gør det blandt andet nemt for borgere at servere en lækker påskemiddag.

Ved at bestille mad hos os får du lækre anretninger, som gør det nemmere for dig at holde en middag. I vores tapas anretninger er der nemlig både forskelligt mad, men også dessert. Alt du skal sørge for til din middag er drikkevarer – så bliver det vist ikke nemmere.

Mad ud af huset Brønderslev – mad til hver en fest

Ved Brønderslev Hallerne laver vi også mad til fest. Vi laver mad til mange forskellige slags fester, blandt andet bryllup, konfirmation og fødselsdag. Vi sammensætter menuen sammen med dig, så du får noget lækkert mad til din fest, som du kan lide.

Det kan også være dit firma skal holde et arrangement, hvor I gerne vil have noget lækkert mad. Her står vi også klar til at hjælpe. Det er lige meget, hvilken form for fest eller arrangement du skal holde. Hos Brønderslev Hallerne er vi klar til at lave super lækkert mad efter dine ønsker.

Du har måske en specifik idé om, hvad du ønsker, at vi skal forberede til dit arrangement. Det kan være alt fra specialtapas til en tre-retters menu. Du fortæller os, hvad du gerne vil have, så ser vi, om det er noget vi kan lave.

Skal du derfor holde et arrangement i Nordjylland, så står vi klar til at lave noget lækkert mad efter dine ønsker.

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder for mad ud af huset i Brønderslev, kan I kontakte os på info@broenderslevhallen.dk eller på tlf. nr.: 98 82 15 00. Vi glæder os til at lave mad til jeres arrangement.