Er man på tur i Nordjylland, så er det rart med et godt sted at overnatte. I Vendsyssels hjerte ligger der et hyggeligt bed and breakfast i Brønderslev. Hostel Brønderslev ligger tæt på Brønderslev centrum, hvor der er fine muligheder for indkøb af forskellig slags. Det ligger også tæt på stationen, hvor man hurtigt og nemt kan komme med tog til Aalborg eller Hjørring.

Overnatter man på Hostel Brønderslev, er man derfor tæt på de større byer, hvor man også kan få flere gode oplevelser.

Bed and breakfast i Brønderslev ligger også tæt på Brønderslevs smukke Rododendronpark. Parken er et rigtig smukt sted til gåture både dag og aften. Om foråret og sommeren er der specielt smukt i parken. Har man børn med, findes der også en legeplads, hvor de kan lege og brugt lidt krudt.

Overnatter man på Hostel Brønderslev er der oplevelser for enhver smag – tæt på.

Bed and breakfast Brønderslev – et dejligt sted at være

Hostel Brønderslev ligger ikke bare tæt på en masse gode oplevelser – man kan også opleve dem ved Brønderslev Hallerne, som hostlet er en del af.

Hostlet ligger tæt på både et bowlingcenter, hvor man kan hygge sig med en gang bowling, og en svømmehal med 50 meter baner. Der er derfor rig mulighed for at få nogle fede oplevelser lige ved hostlet, selvom man kun overnatter en nat eller to.

Selve hostlet er også rigtig flot og lyst med stort centerrum, køkken alrum og fri WiFi. Der findes 62 sovepladser uddelt på 10 rum, som alle har deres eget toilet og bad. Værelserne er moderne og lyse, hvilket gør dem rare at være sig i. Dyner og puder findes også på værelserne. Har man ikke selv sengelinned med, kan dette lejes hos os.

Der findes endda 2 handicapvenlige værelser, som kan tildeles efter specielt ønske. Sidder man i blandt andet kørestol er det derfor heller ikke et problem, hvis man vil overnatte hos os.

Det dejlige centerrum kan benyttes til afslapning og endda som biograf. Der findes både projekter og lydanlæg i rummet, så man kan få en helt rigtig biograf stemning med en god film, mens man er her.

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder, kan I kontakte os på info@broenderslevhallen.dk eller på tlf. nr.: 98 82 15 00.